Amor China Supplier kulit kompor induksi polesan kompor gas listrik AI-A2 kanggo Grosir

Katrangan singkat:

Kompor induksi kanthi kontrol tombol tutul kulit, kompor gas oven Mikro, kaca hitam kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, daya tampilan 2000W, Timer & Preset function, 320 * 390 * 69mm


Detail Produk

Kompor induksi
Model No.:- AI-A2
Jinis Kontrol: - Tombol Tutul Kulit
Fungsi: - 10 fungsi sing cerdas
Omah: - Plastik Portable
Ukuran kaca: - 320x390mm
Ukuran unit: - 320x390x69mm
Daya: - Tampilan 2200w (2000w)
Plug Daya: - (Opsional) ?? …….

Pengepakan
Ukuran Kotak Hadiah: - 335x100x400
Ukuran kothak master: - 625x365x365mm / 6Pcs
20FCL: - 1602 pcs
40HQ: - 3888 pcs

1. 10 Setelan fungsi masak sing wis diprogram kanthi cerdas, pilih kekuwatan sing dipengini kanggo memenuhi macem-macem kabutuhan masak: Hot Pot, Aduk Goreng, Goreng, Susu Anget, Sup lan panggangan.
2. Lumahing Pelat Kristal A-grade Polesan kanthi Tampilan LED digital; Kontrol tutul sensor utawa kontrol kawat kanggo pilihan
3. Fungsi Timer Masak Panganan kanthi Precision
4. Kontrol mikrokomputer kanthi chip kontrol CPU memori gedhe lan IGBT
5. Akeh fungsi, kompor induksi kaca keramik plancongan plancongan / njaban ruangan, piring charfing, nggoreng cepet, nggodhok, panci panas, rebusan lsp.
6. Keamanan: overheating, voltase over / low, liwat proteksi proteksi saiki, kunci bocah lan kanthi otomatis mati yen kurang pot kanggo keamanan pokok
7. Aplikasi wiyar & portebel, Bisa digunakake ing restoran / omah / ruangan.
8. Desain portabel lan entheng & kompak, gampang diangkut lan disimpen
9. Sistem masak elektro-magnetik.
10. Ngirit energi lan perlindungan lingkungan- ora ana kobong, ora ana karbon monoksida
11. Pemanasan seragam kanthi cepet, lan bisa cepet ngilangi panas; Umur lawase dawa.
12. Resistensi tahan & pangopènan gampang: Permukaan kaca keramik premium njamin resistensi nyandhang lan reresik gampang sawise digunakake;

AI-A2-HD AI-A2-HD-blue AI-A2-HD-red


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube