Amor Hot sade lan kompilasi induk listrik cocina induksi kulit AI-77 paling apik kanggo Grosir

Katrangan singkat:

Kompor induksi kanthi kontrol tombol tutul kulit, pemanas listrik kompor panas, kaca ireng kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, daya tampilan 2000W, Timer & Preset function, 326 * 288 * 65mm


Detail Produk

Mupangate:
1. Cepet-Amarga panas langsung menyang pot, dadi luwih panas
2. Energi efisien-Efisien sing digawe panas lan transfer. (Efisiensi LPG-35%, induksi 85% efisien)
3. Kothak masak induksi dhuwit biasane nggunakake kurang energi, lan kurang konsumsi energi tegese tagihan daya luwih murah.
4. Gampang ngresiki-Macet ing splatters, tumpahan lan njedhul ora kuwatir maneh. Amarga panas mung ana ing cedhak burner sing digunakake, sisa-sisa kompor aman bisa disentuh.

AI-77 ireng. Tombol iku tombol push kanthi fungsi cerdas 5. Panci panas, tumis, sup, banyu, beras.

Omah: - Plastik portebel

Plat kristal kelas A: 280 * 285 mm

Ukuran unit: 326 * 288 * 65 mm

Daya tampilan: 2000W

Kekuwatan nyata: 1800 W

Pengepakan
Ukuran Kotak Hadiah: - 310 * 90 * 390mm
Ukuran kothak master: - 550 * 320 * 410mm / 6Pcs
20FCL: - 2328 pcs
40HQ: - 5652 pcs

Kompor induksi gampang dibersihake. Sampeyan bisa nggawe pawon rapi lan apik.

Tanpa asap asap, sampeyan bisa masak kanthi aman lan kepenak.

Sambutan pelanggan saka saindenging jagad.

Kanggo OEM / ODM / CKD SKD

AI-77-1688_05 AI-2-1688_042


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube