2020 Desainer anyar AI-32 kompor induksi paling larang kanggo induksi tutul kulit kanthi kualitas tinggi

Katrangan singkat:

Kompor induksi kanthi kontrol tombol tutul kulit, kompor gas oven Mikro, kaca hitam kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, daya tampilan 2000W, Timer & Preset function, 290 * 370 * 42mm


Detail Produk

Kompor induksi langsing - Kauntungan saka kompor induksi langsing

Ngirit energi luwih akeh, kauntungan saka kompor induksi langsing kanthi efisiensi termal sing dhuwur. Minangka produk teknologi tinggi sing nyengkuyung "budaya pawon ijo", prinsip pemanasan kompor tradisional, kayata kompor pemanas listrik, kompor LPG, gas kompor lan kompor listrik yaiku panas panganan ing panci langsung ing sisih ngisor prau abang dhisik, lan bagean liyane saka konsumsi panas digunakake ing udhara sing kobong, kanthi efisiensi termal antara 40% -60%, konsumsi panas gedhe lan masak alon. Efisiensi termal kompor induksi (kompor) bisa nganti 95%.

Aman, efek efek kompor induksi langsing lan kompor gas beda banget, uga ora bakal ngasilake geni terbuka nalika proses panggunaan, kompor induksi dhewe uga ora ngasilake panas, ora bakal kaya kompor liyane sing asring nyebabake kedadeyan geni, luwih akeh ora ana amarga bocor gas lan nyebabake macem-macem prekara.

Perlindhungan lingkungan sing luwih akeh, kompor induksi langsing pamitan kanggo perang pawon sing diisi kembang api, minangka kekarepan koki modern. Kompor induksi ora ngeculake zat nalika digawe panas, ora ana asap rokok, uga ora nambah suhu ruangan; Nalika tradisional batubara, LPG lan gas kobong, suhu ruangan mundhak terus amarga hawa sing kobong, lan lampblack pawon mundhak terus-terusan. Kangge, gas sing mbebayani kayata karbon monoksida, karbon dioksida lan sulfur dioksida bakal diluncurake kanggo mengaruhi kesehatan manungsa. Panganggone kompor induksi perlindungan lingkungan (kompor) ora duwe akeh masalah polusi ing kompor tradisional, mula entuk ruangan sing resik, nglindhungi lingkungan. Bisa tanpa panggang geni, utamane ing operasi musim panas, resik lan nyaman.

Kompor induksi ramping ing jaman iki wis suwe banget, kita ing omah nganggo kompor induksi tipis bisa dadi luwih enak, apamaneh kanggo kerja sing sibuk tanpa kudu masak kanggo masarakat, prabawa ultra tipis kompor bisa mangan panci panas lan masak liyane sing cepet banget. Mesthi wae, kompor induksi tipis ora kuat, kita kudu sinau masak luwih akeh kanthi kompor induksi tipis, dikombinasikake karo kompor induksi ultra tipis yaiku luwih apik

AI-32 wungu lan ireng. Tombol yaiku tombol tutul kulit kanthi fungsi cerdas 7. Sup, banyu, bubur, BBQ, Goreng, Panci panas.

Omah: - Portabel Awak Plastik (Langsing)

Ukuran kaca: - 290 * 370mm

Ukuran unit: 290 * 370 * 42mm

Daya tampilan: 2000W

Kekuwatan nyata: 1800 W

Pengepakan
Ukuran Kotak Hadiah: - 330 * 75 * 425mm
Ukuran kothak master: - 470 * 350 * 445mm / 6Pcs
20FCL: - 2292 pcs
40HQ: - 5574 pcs

Kompor induksi gampang dibersihake. Sampeyan bisa nggawe pawon rapi lan apik.

Tanpa asap asap, sampeyan bisa masak kanthi aman lan kepenak.
Sambutan pelanggan saka saindenging jagad.

Kanggo OEM / ODM / CKD SKD

AI-32-HD

 

AI-32-1688_05 AI-2-1688_042


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube