Kompor gas listrik anyar AI-1506 kompor anyar 2020 kanthi fungsi masak multi-fungsi

Katrangan singkat:

Kompor induksi kanthi kontrol tombol tutul kulit, keramik piring panas kompor, kaca ireng kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, daya tampilan 2000W, Timer & Preset function, 320 * 390 * 69mm


Detail Produk

Kompor induksi zona tunggal
Ngirit wektu (60%) lan ngirit daya (50%) nalika masak
Panas minimal ilang (efisiensi luwih saka 90%)
Permukaan kaca khusus kanggo reresik sing gampang lan higienis
Kontrol mikroprosesor kabeh proses
Zona masak induksi tunggal (diameter 167 mm)
Dhiameter masak sing cocog yaiku saka 20 nganti 25 cm
Deteksi piranti masak otomatis kanggo masak induksi
Tampilan LCD sing bisa diwaca gedhe
Kontrol suhu ing kisaran 60 - 240 ° C ing langkah 20 ° C
Nelpon kontrol kanggo nyetel tingkat pemanasan, suhu lan wektu sing luwih cepet
Tombol ON / OFF kanggo nguripake utawa ngalih menyang mode siyaga
Kaki anti slip
Tingkat keamanan sing dhuwur
* Tutup otomatis sawise meneng sajrone 2 jam
* Sinyal swara banjur ganti menyang mode siyap nalika peralatan masak dicopot saka permukaan panas nalika masak
* Sinyal swara banjur ganti menyang mode siyap nalika piranti masak sing ora cocog digunakake
* Sekring termal tumrap panas banget saka hotplate lan bagian njero kompor kanthi sinyal swara.
* Deteksi kesalahan otomatis kanthi pesen kesalahan ditampilake ing tampilan
Kipas pendingin sing dikontrol mikroprosesor (diuripake lan dipateni kanthi otomatis gumantung saka suhu ing papan masak)
Input daya 1800 W
Dawane kabel listrik: 1,4 m
Ukuran (jembaré x ambane x dhuwur): 320 x 390 x 69 mm
Bobot: 2,6 kg
Tegangan lan frekuensi: 220-240 V, 50 Hz
AI-1506 ireng lan oranye. Tombol iku tombol push kanthi 10 fungsi cerdas. Panci panas, tumis, BBQ, Kunci, Timer, Susu, Banyu, Sup, Uap

Omah: - Plastik portebel

Piring kristal kelas A: 320 * 390 mm

Ukuran unit: 320 * 390 * 69 mm

Daya tampilan: 2000W

Kekuwatan nyata: 1800 W

Pengepakan
Ukuran Kotak Hadiah: - 335x100x400
Ukuran kothak master: - 625x365x365mm / 6Pcs
20FCL: - 1602 pcs
40HQ: - 3888 pcs
Kompor induksi gampang dibersihake. Sampeyan bisa nggawe pawon rapi lan apik.

Tanpa asap asap, sampeyan bisa masak kanthi aman lan kepenak.
Sambutan pelanggan saka saindenging jagad.

Kanggo OEM / ODM / CKD SKD

 

AI-1506-400px-blue
AI-1506-400px-red
AI-1506-400px-black

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube