Inovasi anyar Amor A-9 Push tombol induksi kompor lan kompor induksi Kanthi Layanan sing Apik

Katrangan singkat:

Kompor induksi kanthi kontrol tombol push, kompor piring panas listrik, kaca ireng kristal, ~ 220v ~ 240v, 50 / 60hZ, tampilan 2000w, tampilan LED, fungsi Timer & Preset, 280 * 347 * 61mm


Detail Produk

- Kompor induksi minangka pawon anyar sing luwih cilik. Luwih kompak lan trep banget lan ngrusak cara masak nalika mbukak geni ing saben dinane. Iki disenengi para konsumen.
- Kompor induksi bisa nggawe suhu ngisor nganti 300 derajat ing ndhuwur 15 detik. Kacepetane luwih cepet tinimbang tungku minyak lan tungku gas. Ngirit wektu masak luwih apik lan nambah kacepetan pasugatan.
- Panci dadi panas dhewe tanpa mbukak geni, nyuda kerugian transfer panas. Dadi efisiensi termal bisa nganti 80% nganti 92% ing ndhuwur. Kajaba iku, ora ana emisi gas buang, ora ana swara nalika lagi masak. Apik banget lingkungan pawon.
- Bisa digunakake kanggo masarakat supaya mangan panci panas, nggodhog banyu, masak nasi, nggawe sup, tumis lan sapanunggalane.
- Keuntungan ora ana geni sing mbukak, ora ana gas sing mbebayani, efisiensi dhuwur, hemat energi, keamanan lan ngirit wektu.
- Kompor induksi masak kanthi cepet tinimbang kompor gas. Bisa nggunakake efisiensi pemanasan 85%.
- Kompor induksi umume kasusun saka rong bagean: bagean sirkuit elektronik lan bagean kemasan struktural.
(1) Bagian sirkuit elektronik kalebu: papan listrik, papan host, papan lampu, disk koil lan krenjang sensitif panas, motor penggemar, lsp.
(2) Kemasan struktural kalebu: piring porselen, tutup ndhuwur lan ngisor plastik, agul-agul kipas, kurung kipas, saluran listrik, manual, stiker listrik, film operasi, sertifikat kualifikasi, tas plastik, busa tahan kejut, kothak warna, kode bar , kothak kartun.

Kompor induksi
Model No.:- AI-9
Jinis Kontrol: - Tombol Push
Fungsi: - 8 Fungsi cerdas
Omah: - Plastik Portable
Ukuran kaca: - 250x250mm
Ukuran unit: - 284 * 350 * 68mm
Daya: - Tampilan 2000w (1800w)
Plug Daya: - (Opsional) ?? …….

Pengepakan
Ukuran Kotak Hadiah: - 325 * 85 * 392mm
Ukuran kothak master: - 528 * 340 * 406mm / 6Pcs
20FCL: - 2304 pcs
40HQ: - 5598 pcs
Kompor induksi gampang dibersihake. Sampeyan bisa nggawe pawon rapi lan apik.

Tanpa asap asap, sampeyan bisa masak kanthi aman lan kepenak.

Sambutan pelanggan saka saindenging jagad.

Kanggo OEM / ODM / CKD SKD

AI-9-1688_05 AI-2-1688_042


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube