Kompor induksi Amor AI-38 kompor kompor keramik berkualitas tinggi kanggo partai besar

Katrangan singkat:

Kompor induksi kanthi kontrol tombol push, stok kompor barang akeh, kaca ireng kristal, ~ 220v ~ 240v, 50 / 60hZ, tampilan 2000w, tampilan LED, Timer & Preset function, 284 * 350 * 68mm


Detail Produk

Fungsi lan karakteristik saben bagean kompor induksi dikenalake

1. Kabel listrik:
Fungsi: yaiku kanggo ngenalake tenaga eksternal menyang oven elektromagnetik, amarga konsumsi daya saka oven elektromagnetik cukup gedhe, mula kapasitas arus listrik sing luwih gedhe cukup kuat, yen diameter inti kasebut sithik banget, daya kasebut garis bakal panas, panggunaan jangka panjang ing kulit njaba bakal dadi hard, utawa malah diobong.

2, penggemar
Fungsi: Kipas minangka komponen kanggo disipasi panas ing kompor induksi. Saiki, ana telung jinis penggemar: sikat kipas 1, kipas sikat 2; Kipas sikat bisa dadi 12V lan 18V.
Fitur: Kipas tanpa sikat luwih awet, volume udara luwih akeh lan sithik swara; Sumber swara saka penggemar sikat biasane swarane aliran udara.

3. Koil disk
Fungsi: Ing kompor induksi, minangka salah sawijining piranti utama kanggo ngrampungake osilasi LC, piranti kanggo nyimpen lan ngeculake energi listrik, lan piranti utama kanggo ngowahi energi listrik dadi energi magnetik. Ing prinsip sirkuit, umume diarani induktansi kanggo analisis, dipérang dadi disk koil gedhe lan disk koil cilik, ana rong jinis volume induktansi 140uH lan 157uH.

4. piring keramik
Fungsi: ing sisih paling njaba kompor induksi, tentokake tampilan kualitas kompor induksi.

Kompor induksi
Model No.:- AI-38
Jinis Kontrol: - Tombol Push
Fungsi: - 4 Fungsi cerdas
Omah: - Plastik Portable
Ukuran kaca: - 250x250mm
Ukuran unit: - 284 * 350 * 68mm
Daya: - Tampilan 2000w (1400w)
Plug Daya: - (Opsional) ?? …….

Pengepakan
Ukuran Kotak Hadiah: - 312 * 88 * 392mm
Ukuran kothak master: - 544 * 327 * 406mm / 6Pcs
20FCL: - 2328 pcs
40HQ: - 5652 pcs
Kompor induksi gampang dibersihake. Sampeyan bisa nggawe pawon rapi lan apik.
Tanpa asap asap, sampeyan bisa masak kanthi aman lan kepenak.

Sambutan pelanggan saka saindenging jagad.

Kanggo OEM / ODM / CKD SKD

AI-2-1688_042

AI-38-size1 AI-38-size


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube