tombol push infrared kompor Kanthi Dhukungan Teknis Profesional AT-20

Katrangan singkat:

Kompor inframerah nganggo tombol push, kompor gas digital kompor inframerah, kaca hitam kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, tampilan 2000W, tampilan LED, 370 * 280 * 68mm


Detail Produk

Kompor masak Inframerah Jauh
Model No.:- AT-20
Werna: ireng lan putih
Jinis Kontrol: - Tombol Push kanthi tombol
Fungsi: - 5 Fungsi cerdas
Omah: - Plastik Portable
Ukuran kaca: - 270x280mm
Ukuran unit: - 370 * 280 * 68mm
Daya: - Tampilan 2000w (1800w)
Plug Daya: - (Opsional) ?? …….

Pengepakan
Ukuran Kotak Hadiah: - 315 * 88 * 395mm
Ukuran kothak master: - 545 * 330 * 415mm / 6Pcs
20FCL: - 2250 pcs
40HQ: - 5466 pcs

1. Plat pemanasan tungku keramik listrik kasusun saka bagean pemanasan wesi lan kromium piring pemanas lan piring insulasi. Suhu pemanasan tungku tembikar listrik dhuwur. Permukaane bisa nganti 200 derajat.
2. Kanthi kompor inframerah amor, sampeyan bisa milih panci kaca, panci wesi, panci aluminium, panci keramik lan macem-macem wajan.
3. Tungku keramik listrik nggunakake prinsip pemanasan inframerah, yaiku produk sing sehat tanpa polusi lan ora bahaya kanggo awak manungsa.
4. Produk cilik duwe setelan kontrol suhu. Kontrol suhu sing tepat. Gawe luwih aman kanggo pangguna.
5. Amor kompor duwe lampu indikator peringatan suhu dhuwur ing permukaan.
6. kompor inframerah Amor nggunakake bahan sing paling apik. Patut karo standar internasional.
Kita duwe sertifikasi CE, CB, UL, BSCI, ROHS.
7. Paling ora babar pisan setahun.
8. Ana macem-macem jinis plug. Cocog kanggo negara sing beda.

AT-20-1688_05


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube