Produk liyane

  • Others product 260g SS Pot

    Produk liyane 260g SS Pot

    Panci Baja adhedhasar Induksi
    Model No.:- 260G
    Tipe bahan: - Baja tanpa wesi
    Tutup Tutup: - Gelas
    Handel: - gagang Bakelite
    Ukuran amba ndhuwur: - 220mm
    Ukuran ngisor: - 245mm

    Pengepakan
    Ukuran kothak: - 335x100x400
    Ukuran kothak master: - 900x580x400mm / 30Pcs
    20FCL: - 4020 pcs
    40HQ: - 9780 pcs
  • Others product 320g SS Pot

    Produk liyane 320g SS Pot

    Panci Baja adhedhasar Induksi
    Model No.:- 260G
    Tipe bahan: - Baja tanpa wesi
    Tutup Tutup: - Gelas
    Handel: - gagang Bakelite
    Ukuran amba ndhuwur: - 220mm
    Ukuran ngisor: - 245mm

    Pengepakan
    Ukuran kothak: - 335x100x400
    Ukuran kothak master: - 900x580x400mm / 30Pcs
    20FCL: - 4020 pcs
    40HQ: - 9780 pcs
  • Others product 500g SS Pot

    Produk liyane 500g SS Pot

    Model No.:- 500G
    Tipe bahan: - Baja tanpa wesi
    Tutup Tutup: - Gelas
    Handel: - Brownlite gagang
    Ukuran amba ndhuwur: - 270mm
    Ukuran ngisor: - 300mm (Honeycomb)
    Pengepakan
    Ukuran kothak: - 335x100x400
    Ukuran kothak master: - 900x580x400mm / 30Pcs
    20FCL: - 4020 pcs
    40HQ: - 9780 pcs

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube