Sejarah kompor induksi

Tiongkok wiwit ngasilake kompor induksi ing taun 1980-an, sawise meh 30 taun pembangunan, industri kompor induksi nyepetake tren pangembangan, kompor induksi mainake peran penting kanggo urip masarakat.

Ing taun 2005, industri kompor induksi China tansaya cepet kanthi output 14,5 yuta unit, paningkatan 87,34 persen luwih saka 7,74 yuta unit ing taun 2004. Ing taun 2005, volume penjualan tahunan kompor induksi yaiku 13,76 yuta, sing mundhak luwih saka 90% dibandhingake karo 7.205 yuta ing taun 2004.

Ing taun 2006, pangembangan industri kompor induksi China sing nyepetake, produksi tahunan luwih saka 22 yuta unit, nganti 51,72% sajrone periode sing padha ing taun 2005, ekspor tahunan 2,1 juta, meh 50% luwih dhuwur tinimbang periode sing padha ing taun 2005, kompor induksi, luwih lanjut nambah derajat konsentrasi merek sepuluh pangsa pasar merek paling dhuwur yaiku 92,6%, luwih saka konsentrasi pangsa pasar merek pertama, kompor induksi ing peralatan pawon yaiku supaya mripat produk paling apik.

Ing taun 2007, sawise rega panel masak mikrokrystal induksi diturunake, bagean saka perusahaan kompor induksi sing dipimpin dening Galanz, Midea, Jinling, Kewei, lan liya-liyane miwiti "perang rega". Lan iki minangka perang rega, nggawe akeh perusahaan tungku elektromagnetisme sing lagi ngumbara amarga produk sing ora bisa digunakake wiwitane ilang viabilitas, uga nggawe tingkat konsentrasi merek industri bisa nambah. Ing taun 2007, reshuffle skala industri kompor induksi luwih gedhe, mung ing wulan Oktober ana 20 % perusahaan diilangi.

Pasar kompor induksi sawise ngalami kemakmuran ing taun 2005, paruh kaping loro taun 2006 nemoni "Waterloo" nganti taun 2007 terus lemah, mlebu ing kuartal kaping tiga taun 2008, pasar kompor induksi diwiwiti sajrone adol musim puncak cilik. Nanging ing konteks krisis finansial global lan kelambatan ekonomi, peralatan cilik ing penurunan sakabehe industri perkakas rumah tangga unik. Ing taun 2008, perusahaan domestik ngupayakake penjualan alat-alat rumah tangga cilik ing telung kuartal pertama pertumbuhan.


Wektu kiriman: Nov-19-2020

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube