Pengetahuan klasifikasi kompor induksi

Ing pawon, kompor induksi minangka salah sawijining alat pawon sing umum banget. Nanging kanggo klasifikasi kompor induksi sampeyan siji-siji cetha? Apa kompor induksi umum kita? Artikel ing ngisor iki nerangake babagan kompor induksi kanthi rinci, deloken kanthi tliti!

Miturut kekuwatan kompor induksi bisa dipérang dadi kompor induksi rumah tangga lan kompor induksi komersial. Miturut klasifikasi kepala tungku, kompor induksi domestik bisa dipérang dadi kompor tunggal, kompor dobel, kompor multi lan siji listrik siji gas.

Miturut kekuwatan kompor induksi bisa dipérang dadi kompor induksi rumah tangga lan kompor induksi komersial.

Bujang kompor

Tegangan kerja kompor tunggal yaiku 120V-280V, lan sing paling umum yaiku 1900W-2200W, sing akeh digunakake kanggo masak kulawarga. Ngembang luwih awal lan wis akeh digunakake ing negara kita.

Dobel kompor

Tegangan kerja tungku kepala ganda uga 120V-280V. Saiki, ana siji pasar flat lan siji cekung lan loro flat ing pasar domestik. Tenaga kompor tunggal umume yaiku 2100W, lan kompor dobel sing digunakake sekaligus ora luwih saka 3500W.

Multi kompor

Multi kompor, umume kanggo rong kompor induksi ditambah kompor inframerah. Acara sing cocog: ing endi wae papan kompor tradisional digunakake, kayata rumah sakit, pabrik lan tambang, hotel, restoran, perguruan tinggi lan universitas, institusi, lsp; Utamane cocog kanggo acara kasebut tanpa pasokan bahan bakar utawa panggunaan bahan bakar sing diwatesi, kayata ruang bawah tanah, sepur, kendaraan, kapal, penerbangan lan pangembangan China liyane, utamane pangembangan tenaga listrik sing cepet, kompor induksi komersial sing kuat iki bakal digunakake kanthi akeh.

Siji listrik siji bensin

Siji listrik listrik siji yaiku kombinasi kompor induksi lan kompor gas, kepala tungku bisa nggunakake gas tradisional, kepala tungku liyane nggunakake kompor induksi, tenaga umum 2100W, yaiku produk rong taun.


Wektu kiriman: Nov-19-2020

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube