Inventarisasi perusahaan

Ing 2014, amor ngringkes alesan kompor sing rusak lan stabilitas kualitas sing apik.

Ing taun 2016, amor wis ngetrapake 48 paten teknik.

Ing taun 2020, amor wis nggawe kompor induksi surya DC lan kompor inframerah surya.

Kegiatan perusahaan

Ana rong kegiatan outreach saben taun. Amor bakal nyedhiyakake dagang kanggo karyawan kanggo nambah efisiensi kerja lan nilai urip.

Saben taun, kita melu ing Kanton Pameran, promosi lan misuwurake produk anyar. Kita uga melu pameran internasional. Kita melu pameran Rusia lan pameran Afrika Selatan.

Ing taun 2021, kita bakal nggawe inovasi 15 produk anyar.


Wektu kiriman: Nov-19-2020

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube