Kabar

  • Kompor Induksi: Alat masak sing ramah lingkungan lan hemat energi

    Kompor induksi minangka piranti pawon hemat energi sing efektif, sing beda banget karo kabeh peralatan pawon tradisional kanthi pemanasan konduksi utawa tanpa.Nduwe karakteristik safety, higienis lan kepenak.Iki minangka alat masak sing populer banget saiki.Amarga aku...
    Waca liyane
  • Ukuran Pasar Kompor Induksi China

    Ukuran Pasar Kompor Induksi China Pasar Kompor Induksi China wis mlebu ing tahap diwasa, saka pasar tambahan menyang pasar saham, kanthi rata-rata tingkat compounding taunan 0,21% saka 2017 nganti 2018. Ing 2018, Amarga narik online pasar, dodolan i...
    Waca liyane
  • How to develop the new situation of induction cooker industry

    Cara ngembangake kahanan anyar industri kompor induksi

    Saiki, industri pawon wis ngalami resesi ing latar mburi.Ora mung angel rekrut karyawan, nanging uga duwe gaji sing apik lan biaya sing luwih dhuwur, nanging isih duwe prospek lan potensi pangembangan sing gedhe.Ora ana keraguan babagan pasar.Dadi, kepiye carane ketemu d...
    Waca liyane
  • Become the hardest hit area of unqualified products? How should induction cooker industry go in the future

    Dadi wilayah sing paling angel kena kanggo produk sing ora nduweni kualifikasi?Kepiye carane industri kompor induksi ing mangsa ngarep

    Industri kompor induksi uga wis apik banget.Data nuduhake yen luwih saka 500 merek perang ing kategori iki sajrone periode puncak.Nanging, kanthi masalah inovasi sing ora cukup lan kompetisi ganas ing industri, kompor induksi wis mboko sithik dilalekake wiwit ...
    Waca liyane
  • Bedane antarane kompor induksi lan kompor infra merah

    Prinsip kerja kompor inframerah: sawise dadi panas inti tungku pemanasan (awak pemanas logam nikel-Chromium), dadi efisien dhuwur cedhak sinar inframerah.Liwat tumindak piring permukaan microcrystalline, sinar infra merah sing efektif dhuwur digawe.Garis geni langsung munggah, lan t...
    Waca liyane
  • Riwayat kompor induksi

    China wiwit ngasilake kompor induksi ing taun 1980-an, sawise meh 30 taun pembangunan, industri kompor induksi nyepetake tren pangembangan, kompor induksi main peran sing luwih penting ing urip wong.Ing 2005, industri kompor induksi China tansaya rap ...
    Waca liyane
  • Pengetahuan klasifikasi kompor induksi

    Ing pawon, kompor induksi minangka salah sawijining piranti pawon sing umum banget. Nanging kanggo klasifikasi kompor induksi sampeyan siji-siji jelas? Apa kompor induksi umum kita? Artikel ing ngisor iki nerangake klasifikasi kompor induksi kanthi rinci, deleng kanthi teliti!Akur...
    Waca liyane
  • Perusahaan invents

    Ing 2014, amor ngringkes alasan kompor rusak lan imporve stabilitas kualitas.Ing taun 2016, amor wis ngetrapake 48 paten teknik.Ing taun 2020, amor wis inovasi kompor induksi solar DC lan kompor infra merah solar.Kegiatan perusahaan Ana rong kegiatan penjangkauan saben taun.Amor bakal menehi...
    Waca liyane

Langganan Buletin Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa dhaptar rega, tinggalake email sampeyan lan kita bakal sesambungan sajrone 24 jam.

Tindakake Kita

ing media sosial kita
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube