Warta

  • Bedane kompor induksi lan kompor inframerah

    Prinsip kerja kompor inframerah: sawise dadi panas tungku pemanas (awak panas logam nikel-Chromium), efisiensin dhuwur banget cedhak sinar inframerah. Liwat tumindak piring permukaan microcrystalline, sinar infrared adoh sing efektif banget. Garis geni terus munggah, lan ...
    Waca liyane
  • Sejarah kompor induksi

    Tiongkok wiwit ngasilake kompor induksi ing taun 1980-an, sawise meh 30 taun pembangunan, industri kompor induksi nyepetake tren pangembangan, kompor induksi mainake peran penting kanggo urip masarakat. Ing taun 2005, industri kompor induksi China tuwuh rap ...
    Waca liyane
  • Pengetahuan klasifikasi kompor induksi

    Ing pawon, kompor induksi minangka salah sawijining alat pawon sing umum banget. Nanging kanggo klasifikasi kompor induksi sampeyan siji-siji cetha? Apa kompor induksi umum kita? Artikel ing ngisor iki nerangake babagan kompor induksi kanthi rinci, deloken kanthi tliti! Cocog ...
    Waca liyane
  • Inventarisasi perusahaan

    Ing 2014, amor ngringkes alesan kompor sing rusak lan stabilitas kualitas sing apik. Ing taun 2016, amor wis ngetrapake 48 paten teknik. Ing taun 2020, amor wis nggawe kompor induksi surya DC lan kompor inframerah surya. Aktivitas perusahaan Ana rong kegiatan outreach saben taun. Amor bakal provi ...
    Waca liyane

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube