Produk masak anyar

  • New cooking products AFP-10A(electric frying)

    Produk masak anyar AFP-10A (wajan listrik)

    Kompor induksi kanthi tombol tutul kulit, kompor gas kompor listrik dobel, kaca ireng kristal, ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, tampilan 2000W, tampilan LED,
  • New cooking products

    Produk masak anyar

    Portable Freezer 380ML, Round 380ml ,, Cup Cup: -Murni Aluminium kelas panganan, AC 220V nganti DC 12V-5A Adapto, Plug kanggo opsional (dhasar: VDE) Kothak hadiah 3-Ply, kothak njaba 5-Ply, tenaga nyata 45W, 220-240V, 50 / 60Hz Kanthi beku portebel paling anyar, para turis sing nempuh gunung bisa ngombe omben-omben es nalika menek. Kulkas tas tangan sing inovatif iki bisa njaga es beku nganti pirang-pirang dina tanpa bocor, leleh utawa alangan. Bisa nggawa cairan beku, es krim, lsp. Supaya es tetep beku ...

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube