Hubungi Kita

Zhongshan AMOR Electrical Appliance Co., Ltd.

Alamat

Lantai 6, Unit 3, Bangunan 6, Gaozaifuyuan, Kota Xingtan, Distrik Shunde, Kota Foshan, China

Telpon

Adol: 0086-18802591102

Dhukungan: + 86-757-28878175

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube