Cooker inframerah inovasi anyar, AT-16V, tutul kulit berkualitas tinggi kanthi hotplate inframerah tombol

Katrangan singkat:

Kompor inframerah nganggo tombol tutul kulit nganggo rong gagang, kompor inframerah kompor gas digital, kaca hitam kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, tampilan 2000W, tampilan LED, 320 * 390 * 51mm


Detail Produk

Juru masak Inframerah Jauh (Ngomong)
Model No.:- AT-16V
Werna : Ireng lan jambon
Jinis Kontrol: - Tutul Kulit, Kontrol Tombol
Aduk-Goreng, BBQ, Sup, Dering
Fungsi: - 4 Fungsi cerdas
Omah: - Aluminium & Awak Plastik
Ukuran kaca: - 280x360mm
Ukuran unit: - 420x283x65mm
Daya: - Tampilan 2000w (1800w)
Plug Daya: - (Opsional)

Pengepakan
Ukuran Kotak Hadiah: -448x90x334mm
Ukuran kothak master: - 558x348x462mm / 6Pcs
20FCL: - 1872 pcs
40HQ: - 4548 pcs
Amor fokus karo pengalaman masak sing apik. Nguripake telung panganan saben dina dadi gaya urip sing santai lan santai. Kita golek produk sing berkualitas lan menehi perhatian marang kualitas urip.

Kanthi kontrol tutul kulit lan kontrol tombol, suhu bisa disetel miturut kekarepan sampeyan. Mesin kasebut bisa dikendhaleni dhewe.

Kompor induksi portabel, Plug lan muter kapan wae.

Suhu stabil supaya sampeyan seneng masak. Gawe panganan luwih enak.

Desain kunci bocah sing cerdas, kanggo nyegah tutul utawa bocah sing ora disengaja

Kesederhanaan operator. Iki grapyak kanggo wong tuwa.

Wis fungsi wektu. Ora perlu ngenteni. Sampeyan bisa ngatur wektu nalika masak.

AT-16V_06


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube