Inovasi anyar DC kompor induksi surya DC AI-48DC kanthi kualitas paling apik

Katrangan singkat:

Kompor induksi solar kompor DC kanthi tombol tutul kulit, burner tunggal 12V / 24V burner, kaca hitam kristal, 12V ~ 24V ~, 350W, tampilan LED, 405 * 335 * 11mm


Detail Produk

Model No.:AI-48DC
Ukuran Kaca: 405 * 335 mm
Ukuran Produk: 405 * 335 * 11 mm
Omah: Top-ABSSpry, Katun: -PP
Piring Ndhuwur (Jinis, Ukuran): Gelas kristal sing dipoles
Jinis kontrol: Kontrol Tutul Kulit
Fungsi: Fungsi masak sing cerdas
Volt Masukan: 48 Volt DC
Sumber energi: Batere surya Baterai
Efisiensi: 85%
Koil Pemanas: Koil magnetis elektro
Watts Output: 1200 Watt
Ngeculake (AH): 18 Hijriyah
Batere Running Time (100HA): 4,00 Jam
Panas panas Temp: 350 ℃
Area pemanas: 250 mm
1.0 liter banyu nggodhok Wektu: 7 menit
Kabel Utama: 1,5 Mt kanthi Klip
Kothak kekandelan (Grad): 3-Ply
Kekandelan Cartoon njaba: 5-Ply
Sertifikasi: Pilihan

AI-48DC-400px (1)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube