Inovasi anyar DC kompor induksi solar DC stok AI-48DC akeh barang kompor induksi surya

Katrangan singkat:

Kompor induksi surya kompor DC kanthi tombol tutul kulit, kompor surya kompor gas DC kompor gas, kaca hitam kristal, 12V ~ 24V ~, 700W, tampilan LED, Putaran 220mm


Detail Produk

Kompor DC-Induksi
Model No.:- AH-48DC
Jinis Kontrol: - kontrol tombol
Fungsi: - Fungsi cerdas
Omah: - SSSteel
Ukuran kaca: - Babagan 220mm
Ukuran unit: - 220mm Babak * 70mm
Daya: - Tampilan 700w
Pan Temp: - 80 ~ 280 Suhu derajat
Wektu kerja: - (Baterai 48 Volt 60Ah) = 14A, 700w, 7-Jam

Pengepakan
Ukuran Kotak Hadiah: - 326x98x318
20FCL: - 2418 pcs
40HQ: - 5868 pcs
1. Yen ing endi wae Listrik kutha listrik ora kasedhiya ing 24 Jam, mula yen sampeyan duwe daya listrik sampeyan bisa ngisi daya batere, sawise yen listrik ora kasedhiya sampeyan bisa nggunakake batere kanggo masak nedha bengi utawa nedha awan.

2. Yen ora ana listrik kutha listrik banjur nggunakake panel surya kanggo ngisi batere, lan sawise pengin masak ing wayah wengi banjur gunakake batere kasebut kanggo masak nedha bengi utawa nedha awan

3. Truk abot lelungan adoh, ing dalan sawetara lalu lintas utawa ngenteni momotan. Dheweke wis duwe baterai ing truk, dheweke bisa nggunakake daya batere kanggo masak awan utawa nedha bengi. Saiki nggawa kompor bensin mbebayani banget kanggo barang-barang turck.

4. Yen nggunakake Carhouse kanggo lelungan, banjur ing mobil duwe batre, dheweke bisa nggunakake batere kanggo masak awan utawa nedha bengi. Yen nggawa kompor gas sing mbebayani banget.

5. Yen sampeyan seneng metu ing njaba ruangan kanggo sarapan BBQ utawa Hot pot, sampeyan bisa nggunakake papan masak iki kanthi nggawa baterei ing njaba lan nikmati pesta makan karo kanca cedhak utawa kulawarga.

6. Masyarakat militèr metu tugas uga bisa nggunakake kompor iki kanggo banyu panas kanggo ngombe utawa masak kanggo mangan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube