Amor 2020 kompor induksi poli AI-M5 kompor anyar kanthi fungsi masak multi

Katrangan singkat:

Kompor induksi kanthi kontrol tombol tutul kulit, kompor gas listrik kompor keramik, kaca hitam kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, daya tampilan 2000W, fungsi Timer & Preset, 250 * 290 * 66mm


Detail Produk

Kauntungan:
1. Nyaman-Ora ana geni utawa panas sing sumringah. Sampeyan bisa masak kithcen karo Fan utawa AC. (Ora ana kringet nalika musim panas)
2. Masak Aman-Aman (Malah bocah bisa nyoba masak dhasar) Kompor induksi biasane mung dadi panas ing papan wajan
3. Kontrol-kontrol kompor induksi responsif banget supaya sampeyan bisa kanthi gampang nyetel panggil supaya entuk suhu sing dipengini
4. Portable-Bisa dilebokake ing endi wae kanggo masak, gampang digawa.

Fitur:
1. Fungsi masak Multi-Cerdas. (Beras, Susu, Sup, Goreng, Banyu, Uap,
2. Timer & Prasetel-4 Jam wektu, prasetel 24 Jam.
3. Otomatis mati-Sawise 2 Jam induksi kanthi otomatis bakal dipateni.
4. Panel tutul-Tutul & tombol push empuk kanggo kontrol.

AI-M5 ireng / putih. Tombol iku tombol push kanthi 4 fungsi cerdas.
Omah: - Plastik portebel

Plat kristal kelas A: 280 * 290 mm

Ukuran unit: 290 * 360 * 70 mm

Daya tampilan: 2000W

Kekuwatan nyata: 1800 W

Pengepakan
Ukuran Kotak Hadiah: - 330 * 100 * 400mm
Ukuran kothak master: - 620 * 340 * 425mm / 6Pcs
20FCL: - 1890 pcs
40HQ: - 4584 pcs

Kompor induksi gampang dibersihake. Sampeyan bisa nggawe pawon rapi lan apik.

Tanpa asap asap, sampeyan bisa masak kanthi aman lan kepenak.

Sambutan pelanggan saka saindenging jagad.

Kanggo OEM / ODM / CKD SKD


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube