Amor infraredcooker AT-1 Hot Jual tombol push kompor gas digital kanthi kualitas paling apik

Katrangan singkat:

Kompor inframerah nganggo tombol push, burner tunggal 220V burner, kaca hitam kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, tampilan 2000W, tampilan LED, 280 * 350 * 66mm


Detail Produk

Kompor masak Inframerah Jauh
Model No.:- AT-1
Jinis Kontrol: - Tombol Push
Fungsi: - 5 Fungsi cerdas
Omah: - Plastik Portable
Ukuran kaca: - 270x280mm
Ukuran unit: - 280 * 350 * 66mm
Daya: - Tampilan 2000w (1800w)
Plug Daya: - (Opsional) ?? …….

Pengepakan
Ukuran Kotak Hadiah: - 312 * 88 * 392mm
Ukuran kothak master: - 544 * 327 * 406mm / 6Pcs
20FCL: - 2328 pcs
40HQ: - 5652 pcs

Karakteristik kompor inframerah
1. Panas banget. Butuh telung detik kanggo nggayuh suhu sing dhuwur banget.
2. Nggunakake prinsip pemanasan infra merah, panggunaan panggunaan dhuwur banget kanggo energi. Efek hemat energi wis jelas.
3. keamanan: Gunakake panel kaca microcrystalline tahan suhu dhuwur. (Tahan suhu 800 ℃)
4. Sawise masak, kita ora bisa nutul mesin kasebut.
5. Panci bahan apa wae bisa nggunakake kompor inframerah. Kayata kaca, wesi, tembaga.

AT-1-1688_05


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube