Kompor infrared Amor AT-310 Tutul kulit anyar sing didol Panas nganggo kompor inframerah tombol kanthi kualitas tinggi

Katrangan singkat:

Kompor inframerah nganggo tombol push, stok akeh barang kompor inframerah, kaca hitam kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, tampilan 2000W, tampilan LED, 180 * 180 * 70mm


Detail Produk

Kompor masak inframerah
Model No.:- AT-310
Jinis Kontrol: - Tombol
Fungsi: - Gampang Guna
Omah: - Portabel Awak Babak / Plastik
Ukuran kaca: - 180mm Babak
Ukuran unit: - φ180x70mm
Daya: - 1000w Nyata
Plug Daya: - (Opsional) ?? …….

Pengepakan
Ukuran Kotak Hadiah: -265 * 110 * 260
Ukuran kothak master: - 680x280x540mm / 12Pcs
20FCL: - 3264 pcs
40HQ: - 6420 pcs

1. Plat pemanasan tungku keramik listrik kasusun saka bagean pemanasan wesi lan kromium piring pemanas lan piring insulasi. Suhu pemanasan tungku tembikar listrik dhuwur. Permukaane bisa nganti 200 derajat.
2. Kanthi kompor inframerah amor, sampeyan bisa milih panci kaca, panci wesi, panci aluminium, panci keramik lan macem-macem wajan.
3. Tungku keramik listrik nggunakake prinsip pemanasan inframerah, yaiku produk sing sehat tanpa polusi lan ora bahaya kanggo awak manungsa.
4. Produk cilik duwe setelan kontrol suhu. Kontrol suhu sing tepat. Gawe luwih aman kanggo pangguna.
5. Amor kompor duwe lampu indikator peringatan suhu dhuwur ing permukaan.
6. kompor inframerah Amor nggunakake bahan sing paling apik. Patut karo standar internasional.
Kita duwe sertifikasi CE, CB, UL, BSCI, ROHS.
7. Paling ora babar pisan setahun.
8. Ana macem-macem jinis plug. Cocog kanggo negara sing beda.
9. Kita nggunakake kipas angin sepi. Kurangi swara.

AT-310-1688_05


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube