Kompor inframerah Amor AT-002 Cina Pemasok inframerah polesan hob dengan kualitas grosir

Katrangan singkat:

Kompor inframerah nganggo tombol push, kompor inframerah listrik, kaca ireng kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, tampilan 2000W, tampilan LED, 280 * 360 * 63mm


Detail Produk

Kompor masak inframerah
Model No.:- AT-002
Werna: kayu / ireng / emas
Bagian mesin sing penting: piring pemanas, piring mikrokristalin, sistem kontrol listrik, sistem kontrol suhu lan tungku tungku
Jinis Kontrol: - Tutul Kulit nganggo Tombol
Fungsi: - 4 Fungsi cerdas
Sirt-Fry, BBQ, Soup, Rings, Timer, ON / OFF
Omah: - Portable Body Steel / Kanthi loro gagang
Ukuran kaca: - kaca kristal ireng, 280x360mm
Ukuran unit: - 280x360x63mm
Daya: - Tampilan 2000w (1800w)
Plug Daya: - (Opsional) ?? …….

Pengepakan
Ukuran Kotak Hadiah: -448x90x334mm
Ukuran kothak master: - 558x348x462mm / 6Pcs
20FCL: - 1872 pcs
40HQ: - 4548 pcs

Kanthi perkembangan masarakat, luwih akeh wong sing seneng kompor inframerah. Kompor inframerah utawa cilik uga bisa nggawe kithen morden.
Napa Wong seneng kompor inframerah? Ayo dirembug.
1. Masak inframerah cilik duwe kabeh jinis. Bisa memenuhi persyaratan estetis saka publikasi.
2. Nalika masak, kita bisa tetep adoh saka kembang api. Iki bisa nggawe pawon rapi lan resik.
3. Suhu kompor dhuwur banget. Pemanasan stabil. Nalika masak, permukaan bakal dadi abang. Kita ora bisa ndemek permukaan nalika masak lan sawise masak.
4. Sampeyan bisa bakar bakar nganggo kompor inframerah. Nikmati barbekyu ing njero ruangan.

AT-002-1688_05


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube