Amor AI4-10 Rega paling apik 4 kompor listrik burner ing india Kanthi Dhukungan Teknis Profesional

Katrangan singkat:

Kompor inframerah nganggo tombol tutul kulit, kompor gas 4 kompor keramik listrik, kaca hitam kristal, ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, tampilan 2000W, tampilan LED,


Detail Produk

Model : AI4-10
Pawon kompor induksi Burner
1) Tegangan: 220V
2) Daya: TINGGAL 1800W, TINGKAL 1200W
BENAR 1400W, BENAR 1600W
3) Tipe internal lan ndhuwur meja
4) kaca Cina (Dipoles)
5) Kaca Kristal ukuran 590X520mm
6) Kasus logam
7) Saben timer zona
8) Fungsi kunci keamanan bocah
9) Fungsi mateni kanthi otomatis
10) Bebaya panas sisa
11) Kontrol tutul
12) USD $ 93

Suhu panas sing paling dhuwur: suhu pemanasan tungku keramik listrik tekan 700 derajat, lan kompor induksi mung 270 derajat. Panas terus nganggo geni cilik. Kompor induksi ora bisa ngerteni pemanasan terus kanthi geni cilik. Kompor tembikar listrik papat kepala duwe efek perawatan kesehatan. Tungku keramik listrik ora ana geni sing mbukak, ora ngasilake karbon monoksida, radiasi, lan produk kesehatan tanpa polusi lan zat sing mbebayani kanggo awak manungsa. Iki uga duwe efek medis, amarga pemanasan tungku keramik listrik inframerah ing bidang medis. Anggere digunakake asring, bisa ngaktifake sel, ningkatake sirkulasi getih lan nyepetake metabolisme. Gelombang inframerah bisa ningkatake sirkulasi getih, nyepetake metabolisme lan nambah kekebalan. Cara pemanas kompor induksi beda karo kompor tembikar listrik. Kompor induksi umume ngasilake arus eddy kanggo ngasilake energi panas liwat konduksi magnetik awak pot. Kompor keramik listrik nggunakake cara sing luwih tradisional kanggo dadi panas awak pot liwat pemanasan kabel resistensi, sing luwih cedhak karo cara pemanasan geni terbuka.

Kualitas kompor induksi papat ujung shuogao Electric selaras karo standar nasional. Aman banget kanggo digunakake. Nduweni macem-macem langkah perlindungan keamanan. Ora gampang bocor kaya bensin, lan ora bakal ngasilake geni terbuka, lan ora bakal dadi sebab kacilakan kasebut.

AI4-10  (B)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube