Amor 2020 inovasi anyar AI5-1 Rega paling apik 5 kompor listrik burner kanthi layanan sing apik

Katrangan singkat:

Kompor inframerah nganggo tombol tutul kulit, kompor keramik listrik kompor 5 kompor, gelas ireng kristal, ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, tampilan 2000W, tampilan LED,


Detail Produk

Model : AI5-1
Pawon kompor induksi Burner
1) Tegangan: 220V
2) Daya: TINGGAL 1800W, TINGKAL 1200W
BENAR 1400W, BENAR 1600W
3) Tipe internal lan ndhuwur meja
4) kaca Cina (Dipoles)
5) Kaca Kristal ukuran 590X520mm
6) Kasus logam
7) Saben timer zona
8) Fungsi kunci keamanan bocah
9) Fungsi mateni kanthi otomatis
10) Bebaya panas sisa
11) Kontrol tutul
12) USD $ 93

Keuntungan kompor indhuk kepala kaping pindho: kompor induksi kepala dobel gampang banget, bisa miwiti kaping pindho, ngirit wektu. Yen sampeyan pengin gampang banget digunakake lan awet, sampeyan kudu gumantung saka pakaryan lan bahan-bahan produk lan teknologi pabrike. Produsen sing wis paneliti lan ngembangake teknologi pemanas elektromagnetik wis pirang-pirang taun duwe teknologi dewasa. Chip digital 32-bit mikrokomputer nggawe mesin sampeyan luwih stabil lan terus suwe. Koil tembaga murni sing gedhe banget kanthi akumulasi energi bisa dadi panas kanthi seragam, lan efisiensi termal luwih dhuwur, sing ngirit energi lan dhuwit luwih akeh.

AI5-1-400px


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube