Amor 2020 inovasi anyar AI2-9 sale panas digawe ing kompor kristal dobel kanthi layanan sing apik

Katrangan singkat:

Kompor inframerah nganggo tombol tutul kulit nganggo tombol, kompor dobel listrik 2 burner, kaca ireng kristal, 110V ~ 220V ~ 240V, 50 / 60HZ, tampilan 2000W, tampilan LED, 730 * 410 * 86mm


Detail Produk

Mung duwe teknologi dhewe sing bisa ngasilake produk profesional.
Produk Amor duwe teknologi dhewe kanggo nggawe desain anyar.
Kompor induk kompor kontrol kompor dobel, sampeyan bisa nggoreng, kukus, rebus lan sapanunggalane.
Masak nedha bengi kanggo kulawarga. Saliyane delicioius lan alon-alon seneng.
Resik, ora ngrokok, masak wis modis lan nyenengake. Ayo ora ngresiki trobel.
Burner dobel ngirit ruangan.

Model No.:- AI2-9
Jinis Kontrol: - Tombol Tutul Kulit
Fungsi: - Fungsi Masak sing Cerdas
Omah: - Mattel Body Inbuilt & Portable
Ukuran kaca: - 730 * 410mm
Ukuran unit: - 730 * 410 * 86mm
Daya: - Tampilan 2000wx2 (1800w) x2
Plug Daya: - (Opsional)

Pengepakan
Ukuran Kotak Hadiah: - 650 * 420 * 105mm
Ukuran kothak master: - 720 * 211 * 455mm / 2Pcs
20FCL: - 810 pcs
40HQ: - 1968 pcs

AI2-9-1688_05


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan

    Langganan Newsletter Kita

    Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

    Tututi Kita

    ing media sosial kita
    • facebook
    • linkedin
    • twitter
    • youtube