Babagan Kita

Babagan amor

Didhisiki ing 2016, amor minangka pabrikan OEM / ODM profesional lan konsultan Produk karo Inovasi, Mbantu sampeyan entuk target, lan bakal nawakake wong kanthi urip modern kanthi teknologi anyar.
Ing wektu sing cendhak, tuwuh dadi trobosan dodolan tahunan 10 yuta USD, nyetel pembangunan, produksi, penjualan lan layanan ing salah sawijining perusahaan manufaktur pemasaran listrik listrik profesional. Perusahaan nyakup area udakara 10000 meter persegi, wis nggawe pabrik standar, produksi rampung 5000 unit, produk saka pengadaan bahan baku, utawa proses produksi lan uji coba sesuai karo nasional lan sistem sertifikasi kualitas internasional kanggo ngetrapake; saiki produk kita diekspor menyang Asia, Afrika, Eropa lan Amerika Serikat lan bawana negara lan wilayah,

fdb36acdc9cd833128b0b3718a194a9

Zhongshan Amor Electrical Appliance Co., Ltd. wis menehi kesepakatan kanggo gabung karo Foshan Shunde North Conductor Industry Co, Ltd .. 20 yuta USD saben taun. Gabungan kasebut ditindakake tanggal 1 Januari 2019 sawise jam kerja. lokasi mbukak minangka Foshan Shunde North Conductor Industry Co., Ltd. Shunde Cabang: - China shunde dalan dering kaping 2 8, bangunan Wisdom ing Lantai 6.

Filosofi kita
pratelan sesanti amor ngidini kita ngirim solusi "siji-sijine" sing nyebabake sukses lan pertumbuhan para pelanggan - nggawe kesempatan sales anyar sing duwe bathi kanggo kita lan mitra. Kita bakal njupuk pelanggan lan mitra ngluwihi produk lan kapabilitas masing-masing. Kita bakal menehi inspirasi kanggo ide anyar saka teknologi: 

Amor ngowahi cara organisasi komunikasi karo informasi liwat teknologi sing gegandhengan. Kanthi nawakake portofolio manajemen dokumen lan solusi tampilan sing menang penghargaan, Amor mbantu bisnis nggawe, ngatur, nggambarake lan nuduhake informasi, supaya bisa nemokake ide lan kolaborasi kanthi cara anyar. Saka Inovasi Anyar nganti solusi manajemen dokumen, Amor ngembangake macem-macem teknologi kantor, layanan lan dhukungan dirancang kanggo nggawe informasi luwih kontekstual, lancar, ditrapake lan pungkasane bisa diakses, ide inspirasi saka teknologi.


Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube