Babagan AMOR

Didhisiki ing 2016, amor minangka pabrikan OEM / ODM profesional lan konsultan Produk karo Inovasi, Mbantu sampeyan entuk target, lan bakal nawakake wong kanthi urip modern kanthi teknologi anyar.
Ing wektu sing cendhak, tuwuh dadi trobosan dodolan tahunan 10 yuta USD, nyetel pembangunan, produksi, penjualan lan layanan ing salah sawijining perusahaan manufaktur pemasaran listrik listrik profesional. Perusahaan nyakup area udakara 10000 meter persegi, wis nggawe pabrik standar, produksi rampung 5000 unit, produk saka pengadaan bahan baku, utawa proses produksi produk lan pengujian sesuai karo sistem sertifikasi kualitas nasional lan internasional sing bakal ditindakake;

Langganan Newsletter Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Tututi Kita

ing media sosial kita
  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube